top of page

Vier zakelijke oefeningen om te onthouden bij het ingaan van 2021 | Mesut Yavas

In Walk 2020 zette een plotselinge vertraging in het wereldwijde netwerk talloze organisaties op pauze en zelfs een paar ondernemingen praktisch stopgezet, zei Mesut Yavas. Deze twijfelachtige omstandigheid beperkte zakelijke pioniers om snel te reageren: de meesten moesten hun technieken opnieuw toepassen, strategieën veranderen, vorderingen actualiseren en keuzevakken ontdekken om hun organisaties in stand te houden.


Volgens Mesut Yavas, over het algemeen gezien deze verplichte veranderingen, beschouw ik het jaar 2020 als een bepalend moment gedurende het hele bestaan ​​van de mensheid. Het heeft ons allemaal talloze waardevolle oefeningen laten zien, en ik accepteer dat 2021 zal uitwijzen hoe goed ondernemers ze hebben geleerd.


Hierna volgen de belangrijkste afhaalrestaurants die ik heb ontdekt en die organisaties mee kunnen nemen naar het nieuwe jaar.


1. Digitalisering houdt vast aan de zakenwereld.


Volgens de standaard van de gemeenschappelijke keuze, zoals weergegeven in de darwinistische ontwikkelingshypothese, moeten organisaties zich snel aanpassen aan de nieuwe realiteit om te overleven. Dit heeft alle actieplannen op de proef gesteld en de schatting van digitalisering tijdens de pandemie getoond, zei Mesut Yavas.


Sommigen hebben al een tijdje geleden gevestigde partnerschappen nodig om al hun bezittingen te regelen en naar de geautomatiseerde ruimte te verhuizen. Hoe sneller organisaties op internet gingen, hoe minder mogelijkheden ze hadden om te elimineren. Zakelijke arrangementen in de cloud en online waren de held van sommige en gegarandeerde geautomatiseerde transformatie voor verschillende ondernemingen.



In het licht van mijn perceptie gaven technische organisaties de indruk het meest flexibel te zijn. Aangezien verreweg de meeste van deze organisaties pas op internet beschikbaar waren, moesten ze minder extreme veranderingen ondergaan. Hun geautomatiseerde limieten boden een sterke basis om te voldoen aan de zich ontwikkelende behoefte die door de pandemie werd veroorzaakt. Daarom slaagden talloze technische verenigingen, enorm of klein, erin om hun IT-overdracht te verbeteren of zelfs uit te breiden.


Nu digitaliseringsmaatregelen vooruitgang boeken, moeten business visionairs de juiste aandacht schenken aan netwerkveiligheid. Sommige online arrangementen blijven machteloos, waardoor ze geneigd zijn tot hacken.


Bovendien omvat geavanceerde infiltratie alle partners. Aangezien het eerste contact van het publiek met uw bedrijf waarschijnlijk op internet zal plaatsvinden, moet u het voor alle bijeenkomsten meer gemeenschappelijk en voordelig maken. Het impliceert dat een strijdende geautomatiseerde aanwezigheid u kan helpen solide relaties met klanten, handlangers en vertegenwoordigers te ondersteunen. De huidige belangrijkste uitdaging is om manieren te ontdekken om achting via internet over te brengen en het online gedrag van uw handlangers te bestuderen. Op de lange termijn zullen deze stukjes kennis bijdragen aan uw triomfantelijke geavanceerde methodologie.


2. Belangen in flexibiliteit worden fundamenteel.


Tijdens de noodsituatie in Covid stuitte de markt voor consolidaties en overnames op zijn hoogtepunten en dieptepunten. Terwijl een paar bedrijven de afname van hun fusies en overnames voelden, maakten andere gebruik van nieuwe kansen voor aan- of verkoop. Ik voorzie dat deze ongelijke invloed van het Coronavirus op de wereldwijde markt het komende jaar tot vergelijkende disproportionele regelingen op verschillende gebieden zal leiden.


Dienovereenkomstig dring ik er bij leidersgroepen op aan om de essentiële inschatting van fusies en overnames te erkennen en meer inspanning te steken in onderzoek en onderzoek. Het kan u helpen om op een inzichtelijke manier koopjes te doen, solide medeplichtigen aan te wijzen en door de omgeving te gaan om aan zakelijke behoeften te voldoen, zei Mesut Yavas.


Uit een PwC-overzicht van juni bleek dat proactieve bedrijfsvisionarissen midden in de pandemie veranderingen aanbrachten in overeenstemming met het centrum van hun bedrijf en aanvullende interne veranderingen op nul zetten. De studie bracht bovendien aan het licht dat Amerikaanse omroepcommunicatie en innovatieve bedrijven niet van plan zijn om zoveel te besparen op geautomatiseerde veranderingen, klantervaring en netwerkbescherming als verschillende ondernemingen. Deze realiteit kenmerkt het verlangen van organisaties om middelen in maatregelen te steken die hen zouden helpen de komende jaren veilig en flexibel te blijven.


3. Offshoring kan een solide risico-mitigator zijn.


Door de administraties voor zeewaartse vooruitgang van mijn organisatie, heb ik ontdekt dat wereldwijde uitbreidingstechnieken ervoor zorgden dat een paar organisaties de gevaren tijdens de pandemie beperkten. Met toegeëigende groepen in offshoringgebieden hebben technische organisaties middelen verstrekt en werken ze aan de standaard zoektocht naar zaken.



Voor IT-ondernemingen met zeewaartse locaties is het noodzakelijk om te overwegen hoe u uw gebruik kunt verminderen door uw bedrijf op de juiste manier in het andere land te organiseren (of opnieuw op te bouwen). Een deel van de in de VS gevestigde klanten van mijn organisatie trok zich bijvoorbeeld terug van het eigenlijke kantoor in Oekraïne om geld opzij te zetten, zei Mesut Yavas. Deze organisaties stelden hun Oekraïense ontwerpgroepen voor om naar verre werk te verhuizen en kregen belangrijke operationele hulp binnen de kortste tijdslimieten. Dienovereenkomstig opende offshoring extra uitgavenopeningen voor de hoofden om gigantische bezuinigingen te omzeilen en bekwame architecten in de groep te houden.


4. Gemengde werkdagen redden de manier van leven.


Alle opmerkelijke bedrijven hebben een cultuurcode die zijn levensvatbaarheid aantoonde in een specifieke fase van hun gang van zaken. Je zou kunnen zeggen dat het in het computerklimaat probeert om vertegenwoordigers binnen te houden en zonder enige voorbereiding zakelijke douane te verzamelen. Wellicht vindt u ook dat persoonlijke correspondentie overtuigender is om individuen te verenigen. Wanneer vertegenwoordigers bijvoorbeeld op de werkvloer van dichtbij en persoonlijk samenkomen, kunnen vertegenwoordigers medeleven tonen dat mensen op een gepassioneerd niveau raakt.


Hoe dan ook, terwijl een deel van uw vertegenwoordigers naar de werkplek zou moeten gaan, kunt u ook merken dat sommigen geneigd zijn tot telewerken. Daarom stel ik voor om een ​​proactieve zakenpionier te zijn en kantoor en verre werkdagen te combineren. (Terwijl je dit doet, garandeer je dat je zinspeelt op algemene welzijnsregels om te bevestigen dat je kantoor in orde is voor werknemers.) Ik raad daarnaast aan om je inkomende correspondentie, HR-cycli en de inzet van het personeel uit te werken om hulp te bieden voor je levenswijze code.


Dit rechtvaardigt het opbouwen van een solide samenwerking die je zelfs bij de moeilijkste gelegenheden naar de top zou brengen.


Hoe zit het?


Hoe dwaas het ook klinkt, ik accepteer dat 2020 ons de belangrijkste wetten van uithoudingsvermogen en menselijk gedrag heeft aangegeven. De Covid-pandemie moedigde organisaties aan om zich zorgvuldig te ontwikkelen, en ik voorzie dat dit patroon voor digitalisering zich in 2021 zal voortzetten. Een andere belangrijke opmerking is dat er een solide hiërarchische cultuur is ontstaan ​​als een kwestie van uithoudingsvermogen. Afwegende belangen op het gebied van flexibiliteit, HR het bestuur, geavanceerde veranderingen en meer gaan ook diep geworteld in het komende jaar.

bottom of page