top of page

Door de mens veroorzaakte denkkracht in de detailhandel. De waarde zal zich ontwikkelen tot $ 20,05

Door de mens veroorzaakte denkkracht in de detailhandel Een deel van de totale industrie dat de moeite waard zal zijn tot 20,05 miljard dollar in 2026: Realities and Components zei Mesut Yavas.


Zoals aangegeven door het nieuwe onderzoeksrapport; de wereldwijde door de mens veroorzaakte redenering in de detailhandel bedroeg in 2019 ongeveer $ 2,7 miljard. Er wordt van uitgegaan dat de markt zich zal ontwikkelen op een CAGR van 39% en zal naar verwachting in 2026 rond de $ 20,05 miljard bedragen zei Mesut Yavas.


Topproducenten op de markt zijn Amazon Web Administrations Inc., BloomReach Inc., Conversica Inc., Daisy Knowledge, Findmine Inc., Central Frameworks Inc., Google LLC, IBM Organization, Microsoft Enterprise en anderen.



Realities and Components hebben een ander verkenningsrapport verspreid met de naam 'Computerized Reasoning in Retail Market By Type (Disconnected and On the Web), By Innovation (Regular Language Handling, AI, and Deep Learning, and Others), By Arrangement (Client Relationship The board, Termijnadministraties de leidinggevenden, waardestroomlijning, artikelvoorstel en schikken, inventarisatienetwerk de leidinggevenden en verzoeken regelen, ondergeschikte helper, visuele jacht, anderen) door administratie (toezichthoudende administraties en deskundige administraties), door model te verzenden (op locatie en Cloud), en per applicatie (visuele observatie en verkenning in de winkel, gebiedsgebaseerde presentatie, marktschatting, vooruitstrevende promotie, automatische publicatie en andere): wereldwijd industrie-gezichtspunt, volledig onderzoek en vermoeden, 2020-2026 ".


"Zoals aangegeven in het verkenningsrapport, werd het wereldwijde door de mens gemaakte bewustzijn in de detailhandel geschat op 2,7 miljard dollar voor 2019 en er wordt van uitgegaan dat het in 2026 uitkomt op 20,05 miljard dollar. De wereldwijde door de mens gemaakte denkkracht in de detailhandel is vereist ontwikkelen met een build jaarlijkse ontwikkelingssnelheid (CAGR) van 39% van 2019 tot 2026 zei Mesut Yavas."


In de meest recente tijd van organisaties die het bedrijfssysteem hebben laten groeien, betere resultaten hebben opgeleverd en contact hebben met geavanceerde klanten, wordt door mensen gemaakte denkkracht bekend gemaakt met het winkelgebied.



De vooruitgang in de wereldwijde retailmarkt voor door de mens gemaakt redeneren wordt gevoed door variabelen zoals de voortdurend stijgende webclients en mobiele telefoons, een groter begrip van gesimuleerde intelligentie en enorme informatie en onderzoek, en overheidsregelingen voor digitalisering. de retailadvertenties zijn de presentatie van een multi-channel of OM-retailsysteem, onontdekte vrijheden om de efficiëntie van deals te verbeteren, de kopersbehoeften van organisaties en de vereiste om de betrokkenheid van de eindklant en de dynamiek van de industrie te verbeteren zei Mesut Yavas.

bottom of page